Shiva Tribe

Lieve, mooie, krachtige man. Ik zie jou. Ik herken jou. Uit een andere tijd zijn wij elkaar tegengekomen en hebben we ‘het werk’ gedaan wat jou nu nog steeds zo natuurlijk afgaat. Het dienen van Shakti en de Divine Mother. Ik heb gezien dat jij Shiva door je heen kunt laten channelen, wat ‘of great service’ is for humanity Ik herken jou als een man die de New Paradigm komt brengen. Een dienaar van het heilige vuur.

Herken je jezelf hierin en ben jij klaar om in jouw missie te stappen?
Het is tijd. Dit is mijn persoonlijke uitnodiging aan jou. Een uitnodiging om je nu, volledig te wijden aan jouw zielsmissie.
Een New Paradigm leader, in mijn visie, is een man die de ander initieert naar ‘the next level’. En jij bent die Warrior.

In ons werk samen heb ik gezien hoe diep jouw toewijding en verlangen zijn om in jouw goddelijke rol te stappen als man hier op aarde in deze tijd. Dat kan moeilijk zijn. Hoe je vol goede moed uit een training kan komen – “nu ga ik dit echt in mijn leven integreren!” – om in je dagelijks leven toch dat vlammetje kwijt te kunnen raken.

Daarom heb ik een ‘geheim genootschap’ ontwikkeld die je helpt om het innerlijk vuur van de divine masculine levend te houden: de School of Shakti Inner Circle. Een supportgroep waar je het hele jaar door ondersteund wordt in jouw goddelijke missie hier op Aarde. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Een groep mannen met dezelfde frequentie, hetzelfde verlangen, hetzelfde doel. Er is ook een vrouwelijke variant van dit genootschap.

A New Paradigm Warrior is a man who offers, in service of Shakti, his depth of consciousness, integrity, perseverance and stability, as an expression of his desire to penetrate the world with truth. When a person expresses him- or herself through a third stage moment, their intention is to be in service. Sometimes, their service won’t be appreciated. A person in a third stage moment has transcended the need to be validated by external or internal factors.

De wereld heeft nu, meer dan ooit, de divine masculine nodig to serve Shakti on the planet. Dit is een gewijde cirkel waar jullie elkaar als brothers ondersteunen. Ik ben jullie bondgenoot.
In dit lidmaatschap vind je de verbinding, betrokkenheid en support om je eigen activiteiten als Shiva het hele jaar door te blijven voeden – voor jezelf, en om door te geven aan anderen in jouw eigen relaties, sessies, groepen en circles.  Een veilige en inspirerende plaats om te groeien, te delen, en je ‘priesthood’ volledig te kunnen ontwikkelen. Een klankbord voor je ideeën, vragen, en om steun te ontvangen van mannen die hetzelfde doen als jij.

Invite-only
Toegang tot deze groep gebeurt alleen op persoonlijk uitnodiging. Ik nodig alleen mannen uit waarbij een ik diepe toewijding voel voor dit werk. Zo houden we de intentie en de vibratie hoog. Als jij een man wilt aandragen kan dat altijd in overleg.

Wat je ontvangt
🌙De Shiva en Priestesses kunnen elkaar ontmoeten. beyond oefenman en vrouw. maar practise men/women zijn daar voor elkaar om de frequentie te verhogen. Je kunt met elkaar afspreken voor practises onder mijn begeleiding. ik geef een practise mee voor jullie twee.

🔥Ritualistic Practises gaan we 4 per jaar doen met de Shiva en Priestesses. Hoe we het collectief kunnen aanvoelen en de vibe verhogen, inspiratie voor onze eigen groepen opdoen doordat we instappen op het universele wat er speelt tussen mannelijk en vrouwelijk.

🎇Inauguration voor jou: dat jij je gelofte, een paar keer per jaar, gaat uitspreken before the Divine Feminine and Divine Masculine. Dat je een eed aflegt dat je gaat staan in het licht , in je missie, in deze incarnatie. Dat wij je getuigen zijn.

– Toegang tot de Brotherhood Facebook-groep, waar Marcia exclusieve guided meditations, lingam activation en self-pleasure practices deelt, als basis voor jouw eigen practice en als inspiratie voor je eigen circles, sessies, retraites of groepen. Je leert en profiteert van Marcia’s 15 jaar aan ervaring in het geven van tantra aan groepen en individuen.

– een app groep waarin je contact kunt houden wanneer er iets speelt.

–Gatherings:  6x per jaar komen we ‘live’ samen. Elke gathering heeft transmissies, inwijding, rituelen, extra oefeningen,

– 1-on-1 Support: Marcia is per app beschikbaar via voice-bericht. Of je nu even vastloopt in je eigen proces, verduidelijking zoekt over een bepaalde oefening, een klankbord zoekt voor je volgende retraite-idee of gewoon even wat wil delen.

– een netwerk van pionierende mannen en vrouwen net als jij; in de Tribe stimuleren we samenwerking en steun tussen elkaar – bijvoorbeeld door te assisteren bij één-op-één sessies, elkaars events te delen op Facebook of samen iets heel nieuws te creëren.

Door deel te nemen in de inner circle wordt je onderdeel van een groeiend collectief van mannen met dezelfde zielsmissie als jij.Je ontvangt daarom ook, als je wilt:
-Vermelding van jouw expertise op website van School of Shakti
-Vermelding van jouw activiteiten in de agenda van School of Shakti
-20% korting op alle trainingen van School of Shakti
-Als VIP ambassador van School of Shakti ontvang je, wanneer je een deelnemer aandraagt voor School of Shakti, 20% van het bedrag van alle trainingen
-Toegang tot de School of Shakti playlists op Spotify met 1st/ 2nd/ 3rd stage muziek
-een Tribe t-shirt

Investering
Toegang tot het Shiva Tribe lidmaatschap kost €9,99 per maand (incl. btw), Een gedeelte van dit geld gaat naar Women on Wings, waar School of Shakti ‘friend’ van is.

Dit getal – 999 – is een engelengetal en staat voor ‘completion’. Het betekent: “Ga aan de slag, lichtwerker! Wijd je volledig, zonder aarzelen, aan je zielsmissie. De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig.”

Programma en data
-2023, 3 okt, 5 dec. de middagen/begin van de avond
Locatie: zena
Investering:tussen de €15 en €45 per keer (based on free will en wat je kunt afdragen).

Aanmelden
Voel je een ‘ja’ voor deze support groep en om in je zielswerk te stappen? Meld je dan aan voor het lidmaatschap door naar je bank(app) te gaan en een automatische afschrijving aan te maken van €9,99 p/mnd. Naar M Sanders NL46INGB0751456446 ovv donatie Tribe en stuur een mail/app naar Marcia met een foto van de transactie en YOU’RE IN! Welcome home brother <3

KEEP THE FIRE BURNING

In de deelname aan de Tribe ligt de focus op het laten door- komen wat er is. Oefenen in de gatherings met de Priesteressen. Voor mij zijn alle  mannen  in de tribe uitingen van dezelfde universele divine masculine, maar dan in verschillende levensfases en stadia van persoonlijke groeiprocessen.

Hier, kunnen we unapologetically ruimte geven aan je calling. Dit is waar de groeizone zit: in plaats van proberen chaos te beheersen, je juist voeden aan de energie van chaos om je channeling abilities te practicen en te verfijnen.

Onze persoonlijke stories werken we in andere contexten uit, goeie self-care is echt een dikke vette must om je visie helder te houden. Het is geen plek om je ‘pijnlichaam’ met alle rejection,- en desperation stories te processen. Al hoewel ze verbonden zijn met het collectief is de absolute kunst om deze beiden te zien als 1 zonder attachement.

Op de tribe dagen kunnen we magie creëren en dat kan alleen als we de persoonlijkheid en voorkeuren overstijgen.