Enter the Temple of the Goddess

Referenties en Reacties

Soms krijg ik spontaan (niet om gevraagd- wel heel gewenst) heel hartverwarmende reacties.

thanks to Marcia Sanders and her priestesses I don’t feel the need to ‘fix’ oror ‘heal’ anymore…just embracing the darkness, holding space and setting clear boundaries. At some point the person will be ready to face their demons and heal. Or not, and then they will move on to the next person to make another circle in the same pattern.”
J. deelnemer als ‘oefenman’ tijdens de Priestess Retreat

I really felt a pure intention in training with Marcia, a lot of passion and integrity, which I value so highly.”
X. deelneemster Full Bloom (2019)

By trusting and surrendering and letting go of analyses, I could make a breakthrough.The teaching of Shakti Tantra with Marcia work on an unconscious level, like a transmission. It works on a deep soul level.”
A. Deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

Marcia guided me towards the wisdom of my body. She never acted like she knew better than me. She kept on pointing me towards my own wisdom.”
A. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

After the training people looked at me as a new woman. I felt I had shed my pain body.(…) owning my sexuality, which had been owned by other people for many years and  i didn’t even have the awareness that it was like that, so i took back the controle over my own sexuality
S. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

What the training did for me was to give back the power of my orgasm and leave aside the shame.What the training did for me was leave aside the trauma and feeling pleasurable, that was one big achievement.
S. deelneemster Sensual Awakening (2019)

I value  the nuance in the trainings that it’s not about women rising above men. But about balancing unbalanced energy.  it’s empowering to see relationships between men and women not about creating yet another inequality, but creating an equality within polarities
S. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

I learned, In my past relationship, we had the polarity change because of  my masculine shield but really I wanted explore my feminine energy. The training helped me put me back into my feminine essence.
B. deelneemster Full Bloom (2019)

The training is also called shakti power. finding my own power as a woman, so that i don’t have to act more masculine to be empowered. “
A. deelneemster Sensual Shakti (2019)

“..before I always let men cross my boundaries because I didn’t want  to be a horrible person. Now I got the consciousness that boundaries are okay and not something to be ashamed of.
P. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

i just radiate more,  that’s very attractive for men. They respond to the radiation. It’s not about appearance, it’s about radiation of energy.  that was a big aha-moment for me.”
N. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

 It’s all about how i think about myself and how i feel about myself that makes me attractive.

“My breakthroughs has been the most powerful ones at School of Shakti “  
N. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

.”. there is a very empowering component in the sisterhood. Which is  the basis in all the trainings. It is also a huge achievement, to disarm women amongst each other. I don’t know any other context where it is possible to meet in this way.”
S. deelneemster Full Bloom Feminine (2019)

Just came back from the Priestess Retreat from School of Shakti, guided by dear Marcia Sanders, who gifted us all these beatiful rings to remind us that we are all connected and how important the work we at School of Shakti do is for the world. I truly have no words for experiences like these. If you are a woman and want to change your life FOREVER, then you must most definitely go to one of Marcia’s trainings, that’s all I know for sure.I feel so grateful to be able to do these things. I feel so humbled by my beautiful sisters and their radiance that they let me witness this weekend. And of course our lovely ‘practice men’, those that showed us all aspects of The Masculine. Men, I LOVE ALL OF YOU! Your vulnerable tears, your rapist sexual energy, your nourishing loving touch, your clumsiness, your insecurities, your boldness, your macho side, your awkwardness, your shiva presence, your light, your dark; those are what make you whole.
S. deelneemster Priestess Retreat (2019)

“ik vond het priestess retreat echt geweldig. Ik ben een andere man. Ik zal nooit meer hetzelfde naar vrouwen kijken. Ik begrijp nu veel beter wat presence is en wat het betekent om man te zijn. Ik had er een verwrongen beeld van. Nu weet ik dat vrouwen mij willen zien in al mijn zijn, emoties, flaws en onzekerheden, zolang ik maar present ben. Het was ongelooflijk helend om mezelf zo kwetsbaar te laten zien en door Shakti volledig ontvangen te worden. Ik was zoekende naar purpose. Een nieuw purpose van me is om de Shiva te zijn die beeldschone Shakti’s, zoals jij ze opleidt, helemaal kan ontvangen. Ik wil een betere man zijn. Zodra ik dit voelde, had dezelfde dag een van de vrouwen mij alweer naar een hoger niveau getild. Nu wil ik meer, verder.Diep respect voor wat je met de ladies hebt gedaan. Wat ze in mij lost wist te maken, was ongelooflijk. Ik had high hopes, en die zijn nog ver overtroffen. Woorden schieten me te kort. Ik heb al veel gedaan in zelfontwikkeling. Ik ben bij een paar van de grootste influencers in de wereld geweest, bijvoorbeeld Tony Robbins. Maar wat ik met het retreat heb meegemaakt… Dat heb ik nergens anders en de resultaten zijn echt van wereldniveau. Het is een van de beste ervaringen van mijn leven geweest.

Ik ben je mega dankbaar voor je vertrouwen. En met alle liefde, plezier en toewijding kom ik graag weer.” 
M. deelnemer als oefenman voor de Priestess Retreat (2019)

“Hi Marcia, ik wilde je nog even bedanken voor de training. Het heeft me zoveel moois gebracht. Het moet allemaal nog een beetje landen maar ik geloof echt dat dit iets was wat ik de rest van mijn leven mee zal dragen”
F. deelneemster Feminine Presence (2018)

” First of all: HALLELUJA. Wat een weekend. Ik geloof niet dat ik in woorden kan uitdrukken wat ik voel, maar om toch een poging te wagen:Ik heb het gevoel alsof er iets dieps, wezenlijks en fundamenteels is veranderd. Een transformatie in mijn cellen, in de diepste lagen van mijn (onder)bewustzijn.Ik had niet verwacht dat 1 weekend ZO veel met me zou doen, maar…het voelt alsof ik ontwaakt ben, en het ene na het andere puzzelstukje valt op zijn plaats. Niet alleen heb ik veel oude woede die uit mijn systeem moet (THAT FELT SO GOOD!!), maar mijn aandacht moet nu omlaag ipv naar boven, een les die ik zonder jou niet zo snel geleerd zou hebben. EN dan ALLOWING THE DISCOMFORT. Echt een lastige haha. Situaties waar ik uitleg wil geven om iets op te lossen maar dat nu niet doe.

Marcia, ik heb het je al eerder gezegd, maar you are the real deal. Er is veel spiritual dirt out there – mensen die wijs en spiritueel DOEN ipv gewoon ZIJN. Ik ben daar heel gevoelig voor, ik kan daar niet in mee gaan. Zo dankbaar ben ik dat ik me voor deze cursus heb ingeschreven en jou heb ontmoet. Je bent wijs, spiritual, maar tegelijkertijd nuchter en down to earth. Je pretendeert niet dat je alles beter weet en dat is heel fijn, zo voel je als onderdeel van de groep en dat maakt het super easy to connect. Jij helpt mij echt om verder te komen op dit vlak in mijn leven. Jij helpt mij te ontwaken, niet alleen seksueel, maar tot in het diepste van mijn zijn. Een diepe en welgemeende DANK JE WEL naar jou.”

J. (deelneemster Yoni Wisdom, Sexual Awakening 2017)

“Jeeeeej thanks!!!!
Ik ben echt blij lieve Marcia, blij daf ik er bij ben, blij dat ik het aanga, blij om het samen te doen, met jou, met de groep!! Heb me fucking kwetsbaar gevoeld een paar dagen, verward en richtingloos, geloof dat ik een schild heb laten zakken… wat hebben we veel gedaan en aangeraakt dit weekend, en dat is ook precies waarom ik dit bij jou wil, jou heldere presence eist (liefdevol) onze aanwezigheid en commitment… heerlijk…”

A.v.N. (deelneemster Sexual Awakening 2017)