Enter the Temple of the Goddess

Referenties en Reacties

Soms krijg ik spontaan (niet om gevraagd- wel heel gewenst) heel hartverwarmende reacties.

“Hi Marcia, ik wilde je nog even bedanken voor de training. Het heeft me zoveel moois gebracht. Het moet allemaal nog een beetje landen maar ik geloof echt dat dit iets was wat ik de rest van mijn leven mee zal dragen”
F. deelneemster Feminine Presence (2018)

” First of all: HALLELUJA. Wat een weekend. Ik geloof niet dat ik in woorden kan uitdrukken wat ik voel, maar om toch een poging te wagen:Ik heb het gevoel alsof er iets dieps, wezenlijks en fundamenteels is veranderd. Een transformatie in mijn cellen, in de diepste lagen van mijn (onder)bewustzijn.Ik had niet verwacht dat 1 weekend ZO veel met me zou doen, maar…het voelt alsof ik ontwaakt ben, en het ene na het andere puzzelstukje valt op zijn plaats. Niet alleen heb ik veel oude woede die uit mijn systeem moet (THAT FELT SO GOOD!!), maar mijn aandacht moet nu omlaag ipv naar boven, een les die ik zonder jou niet zo snel geleerd zou hebben. EN dan ALLOWING THE DISCOMFORT. Echt een lastige haha. Situaties waar ik uitleg wil geven om iets op te lossen maar dat nu niet doe.

Marcia, ik heb het je al eerder gezegd, maar you are the real deal. Er is veel spiritual dirt out there – mensen die wijs en spiritueel DOEN ipv gewoon ZIJN. Ik ben daar heel gevoelig voor, ik kan daar niet in mee gaan. Zo dankbaar ben ik dat ik me voor deze cursus heb ingeschreven en jou heb ontmoet. Je bent wijs, spiritual, maar tegelijkertijd nuchter en down to earth. Je pretendeert niet dat je alles beter weet en dat is heel fijn, zo voel je als onderdeel van de groep en dat maakt het super easy to connect. Jij helpt mij echt om verder te komen op dit vlak in mijn leven. Jij helpt mij te ontwaken, niet alleen seksueel, maar tot in het diepste van mijn zijn. Een diepe en welgemeende DANK JE WEL naar jou.”

J. (deelneemster Yoni Wisdom, Sexual Awakening 2017)

“Jeeeeej thanks!!!!
Ik ben echt blij lieve Marcia, blij daf ik er bij ben, blij dat ik het aanga, blij om het samen te doen, met jou, met de groep!! Heb me fucking kwetsbaar gevoeld een paar dagen, verward en richtingloos, geloof dat ik een schild heb laten zakken… wat hebben we veel gedaan en aangeraakt dit weekend, en dat is ook precies waarom ik dit bij jou wil, jou heldere presence eist (liefdevol) onze aanwezigheid en commitment… heerlijk…”

A.v.N. (deelneemster Sexual Awakening 2017)