Enter the Temple of the Goddess

Bodywork

Begeleiding, bodywork, massages en individuele sessies

Het is mogelijk om een privé sessie te boeken met Marcia. Bijvoorbeeld wanneer je voelt dat je contact verliest met (de wijsheid van) het lichaam, wanneer je merkt dat je op slot raakt, over grenzen heen bent gegaan, een burn-out hebt of overspannen bent. Als je weer in contact wilt komen met je levensenergie, of je wilt leren hoe je levensenergie kunt cultiveren en laten circuleren in je lichaam.

1. Healing Massage:
In de eerste sessie(s) ‘deprogrammeren’ we het lichaam door liefdevolle aanraking, drukpunten en affirmaties. Via verschillende methoden zoals klassieke massage, hotstone massage, deep tissue massage. Oude overtuigingen die destructief zijn worden aan het licht gebracht en krijgen de kans om af te vloeien, hierbij kunnen veel opgekropte emoties loskomen. Je kunt het zien als een detox. De opvolgende sessies zullen zich richten op heling, liefde, acceptatie en positieve affirmatie. Je ‘programmeert’ het lichaam, als het ware naar gezondheid, self-care en heling. Ademhaling wordt verdiept en verlaagd. Daarbij blijven we in het hier en nu voelen en wordt er benoemd wat er opkomt. Consent is heel belangrijk in de massage zodat het altijd een veilige ervaring is. De massage is een samenspel en we kunnen op zoek naar delen die niet/nooit aangeraakt zijn, of waar een oordeel of trauma op zit. Zo kan ik energie door je lichaam laten stromen. Een belangrijke component van deze massage is de overdracht van helende Shakti energie tijdens de massage.

2. Shakti Masssage:
Dit is een massage die je uitnodigt tot overgave. Waar de Healing Massage stopt, gaat de Shakti Massage verder. Weer leren genieten van je eigen lichaam en je zintuigen laten ontwaken. Consent is belangrijk en grenzen worden van te voren afgesproken en gerespecteerd. Diepe ontspanning, veiligheid en in het hier en nu aanwezig zijn. Niet alleen met het doel genieten, maar ook het doen ontwaken van je ware essentie via je zintuigen. Zintuigen zijn een deur tot het eeuwige. Een poort naar bewustzijnsverruiming. Via Shakti energie die door mijn handen jouw lichaam raken, word je dieper thuis gebracht in de liefde die je in wezen bent. Je intieme leven begint met een intieme verbinding met jezelf en van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen. Een belangrijke component van deze massage is de overdracht van helende Shakti energie. Deze massages zijn helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook bevrijdend als je blokkades ervaart in het liefdesspel.

Een Healing Massage kost €99,-. Sessies duren 1,5 uur.
Daarna kun je kiezen uit een ‘4- sessies vervolg kaart’ van €352,-(€88,- per sessie)

Een Shakti massage kost €199,-. Sessies duren 2 uur.
Daarna kun je kiezen uit een ‘4-sessies vervolg kaart’ van €620,- (€155,- per sessie)

Locatie: The Purple Session Room in Heart to Heart House,
Huizerweg 45, Bussum.

Mail: Marcia(&)school of shakti. org voor een afspraak.

Nadruk in alle behandelingen ligt op voelen, ademen, aanraking en daardoor sensitiever worden, het herstellen van balans en vertrouwen. Veel tijd nemen we voor ontspanning via massage en dialoog met het lichaam. Je kunt je energiehuishouding beter verdelen en sturen. Je voelt je lichaam weer.