Tantric Dance

Voor mannen en vrouwen, voor koppels en singles.

Tijdens deze dansworkshop gaan we spelen met polariteiten. Tantric Dance is een contactdans. Je leert met mannelijke energie te dansen; hoe je de dans leidt. Krachtig en teder tegelijkertijd. Vertrouwen winnen en het gebruiken van de muziek om je danspartner in overgave te begeleiden. Je danst altijd met 2 personen waarbij de een zich verbindt met de mannelijke energie en de ander met de vrouwelijke energie. Met een blindoek op ontdek je hoe te dansen met vrouwelijke energie. De schoonheid in beweging, het genieten, het afstemmen en volgen van de sturing in je eigen kracht.

Dansend reis je deze workshop door, met onderweg liefdevolle ontmoetingen. De Tantric Dance gaat niet om hoe goed je kunt dansen, maar om de verbinding en het samenspel in het moment. Een ontdekkingstocht waarin de een leidt en de ander geblinddoekt volgt. De achtergrond komt uit het Hindoestische Tantra waarbij er in de dualiteit gespeeld wordt met mannelijke- en vrouwelijke energie.

Marcia Sanders is co-Founder samen met Rakesh Mijling van Tantric Dance, Art of Loving
Haar roots begeven zich in Tantra en Yoga. Haar passie is het laten ontwaken van vrouwelijke seksualiteit in bewustzijn en authenticiteit, in elke vrouw.
Samen met Rakesh heeft ze Tantric Dance opgericht in 2007 en deze vorm van dans is sindsdien in heel Nederland te volgen. Het is een dans waarbij we de polariteiten kunnen vieren tussen mannelijke- en vrouwelijke energie. Oftewel het spel van de dualiteit.

Wanneer ik de Tantric Dance geef doe ik dit met mijn ‘dream team’. Samen zorgen we voor veiligheid, afstemming, connectie, aanwezigheid. Marcia nodigt telkens een andere Teacher uit om samen met haar Tantric Dance te geven met steeds een ander tintje. Zo krijgen we een cross-over van de mooiste combinaties en elke avond is daardoor weer uniek, en vaak nog voor onszelf, een verrassing. With our ‘Dream Team’ we are dedicated to the highest degree of safety, clarity, and integrity for all participants.

Speciaal voor alle lieve, trouwe, warme, loyale, fantastische (Tantric-)Dance mensen die me altijd hebben ge-support, in tijden van rouw en voorspoed: DANK uit de grond van mijn hart. Mijn passie is weer herboren, en mijn lichaam kan het weer ondersteunen. Er zullen meer avonden komen zoals bv de cross-over Tantric Dance meets Tango. Avonden waarin ik steeds een met andere docent, met een andere expertise, de magie laat ontstaan. In mijn dansavonden staan VEILIGHEID-AFSTEMMING-grenzen, consent, wensen en vrije wil heel hoog in het vaandel. Dus helemaal als je ooit een mindere ervaring hebt gehad in contact achtige dansworkshops- voor welke reden dan ook- nodig ik jou speciaal uit om gratis te komen op deze avonden. If this is you: please PM me. Ik vertrouw dat we samen kunnen groeien en bloeien.

Op de agenda van deze website kun je de events vinden of op de website van Tantric Dance.