Ik voel dankbaarheid voor onze connectie, steun en nieuwsgierige interesse naar elkaar. Zo ben ik nu op een punt in mijn leven dat ik niet meer de ‘teacher’ kan uithangen. Er zijn veel intense dingen gebeurd in mijn leven waardoor in me nederig voel naar het leven toe en naar mijn naasten. Ik zal opgesloten in een soort slachtofferschap. Dankzij ‘mijn practise’ van Authentic Communication (afgeleide van geweldloze communicatie), mijn lichaam te blijven voelen dmv stem, adem, self love, yoga, dans etc. heb ik mezelf beloofd dat ik, wat er ook op mijn pad komt (fijn en niet fijn) ik het ga dragen als een Queen. Gezondheids-issues en algehele burn-out hebben me opnieuw doen inzien wat mijn echt waardes zijn in het leven. Sterker nog: ik had mezelf nooit afgevraagd: wat heb ik nodig? Hoe voel ik me?

Wat is nou echt belangrijk in het leven en in de liefde? Hoe wil ik in het leven staan, wat wil ik uitdragen? Hoe kan ik anderen inspireren om ook in hun kracht te blijven?

Met die vragen wil ik jou inspireren om je kracht te (her)vinden en kracht uit je kwetsbaarheid te ervaren. Door middel van de trainingen die beginnen in het najaar: Authentic Feminine Presence (4 maanden)en Authentic Communication (wekelijkse cursus van 10 keer).

SO PLEASE, FEEL WELCOME op 9 juli op de Free Shakti Event.5bcff312-1440-426a-9953-35b2067de3f0
Wat je kunt verwachten is:
-verbindend ritueel
– kledingruil (ieder mag 3 stuks kleding meenemen)
-interactief praatje van Marcia over de trainingen bij School of Shakti
-picknick, hapjes drankjes
-korting alleen geldig op deze dag voor de AFP training en de Authentic Communication training
-verkoop van yoni eieren en aanverwante produkten vanaf €10,-
-bij elkaar henna zetten
-gezelligheid, lachen, picknick

Op 9 juli 12.00-16.00 uur
Gratis entree bij Marcia in Amsterdam Zeeburg, in huis en in de tuin. Op facebook staat een event.