Enter the Temple of the Goddess

Authentic Feminine Transformation

Ja, het klopt dat je al heel lang niks meer van me hebt gehoord! Een paar jaar heb ik onder ‘een steen’ gezeten. Lichamelijk ging het niet goed, emotioneel lag ik overhoop door de scheiding met Rakesh. Dat was een goed besluit maar het heeft me doen inzien hoe ver ik van mezelf was verwijderd. Hoe zeer ik ook mijn best deed om de harmonie te bewaren in de relatie, de prijs daarvan was te hoog. Het lijkt alsof ik daar nog voor ‘boet’ en met mn snufferd in de realiteit ben geworpen…Realizing this: there is a huge vulcano about to erupt..and a voice wanting to say: My GOD, all my relationships were based on strategies! All my attemps to be heard and be seen were through strategies! My need for being loved was expressed through strategies! How super painful to realize this. yoni_mudra_s

This whole time realizing so far, has been a transformational time of sorrow, acceptance, realizations, mourning, closure, insights, inspiration, empowerment. SO much to process. I am in a time in my life where something dies. And a little tiny something is being born. It is HUGE for me, it’s therapy, it’s the voice of compassion I knew was always there inside my heart- but now I can also feel it, and let it speak for me. I am finally at a place in my life where I feel safe.., well almost.. 😉

Het lijkt alsof ik weer een ‘level’ verder mag in dit leven. Zo veel meer compassie voel ik voor vrouwen, voor moeders. Nederig voel ik me, en dankbaar dat ik nog steeds blijkbaar iets heb om te delen, om te inspireren. Misschien wel met meer diepte dan ooit. Compassie.. het toverwoord in mijn vocabulaire..Ik hoop je te mogen inspireren en ik ik hoop je te zien binnenkort op een van de onderstaande events.

* Iedere zaterdag Tantric Yoga, mijn anker. De zondagen zijn erbij gekomen (check de agenda voor data) waarbij iedere teacher haar eigen stijl heeft. De een werkt meer met adem en stem, de ander meer met flow en sensualiteit.

Er staat nog zoveel moois op de agenda. Als jij voelt dat je meer tijd wilt besteden aan je vrouwelijke essentie, leiderschap, zachtheid, kwetsbaarheid, kracht, authenticiteit.. check dan de agenda.. ik hoop je snel te zien.

In liefde,
Marcia
ps: ja inderdaad! een nieuwe website! 🙂