Enter the Temple of the Goddess

Authentic Feminine Presence Training

Wie ben jij, lieve vrouw, in je volle potentie? Wat is jouw gave, waar jij de wereld mee verlicht? Durf je in het licht te gaan staan, in je authentiek vrouwelijk vuur? Wakker worden en opstaan- vlammen! De vrouwenrevolutie komt eraan. In de ‘Dolle Mina’ tijd is vooral onze mannelijke kant bevrijd. Nu is de tijd om onze vrouwelijke kant te bevrijden. For the benefit of all beings.

In 2016 is er Authentic Feminine Presence training (AFP) waarin je leert hoe je vanuit je vrouwelijke leiderschapskwaliteiten je ‘beroep’ kunt uitoefenen. Je verdiept je in je eigen authentieke vrouwelijke stroom. Je leert te vertrouwen op je vrouwelijke intuitie en leiderschap. Je heelt en verjongt je systeem door te werken met Shakti- energie. Het vrouwelijk principe van het Goddelijke. Voor vrouwen die willen leven vanuit de kracht van het bekken, overgave, receptiviteit en leven vanuit ontspanning. En een inspriratie willen zijn voor alle vrouwen.

Deze training zal gaan over de Devadasi (Tempel Godinnen uit het oude India in de tijd van Shakti Tantra) in jou. Over hoe je van standaard naar jouw ‘uniqueness’ gaat. En hoe je met WIE je bent (zijns kwaliteit) in je female presence– een licht wordt voor anderen. In je eigen expertise. Je ontwikkelt je innerlijke vrouwelijke autoriteit.
De training heeft invloed op je energetisch lichaam, je levensdoelen, je relaties, je liefdesleven en de houding naar het leven in zijn algemeen. Het is het pad van acceptatie, overgave, receptiviteit en ontspanning. Door het activeren van je rechterhersenhelft, je vrouwelijke kant- activeer je het allerhoogste inzicht. Niet door te doen, maar door je zijns-kwaliteit aan te spreken. Door de oefeningen met het bekken word je energetisch ge-rebalanced. Je krijgt contact met wat er speelt in je bekken en onderbuik. Je activeert je energetisch potentieel.

Voor wie?
AFP is geschikt voor mensen die reeds een yoga training, workshop, les hebben gevolgd bij Marcia aan de Tantric Yoga School. En voor en ieder die vanuit vrouwelijke essentie wil gaan leven en anderen willen inspireren.

Wat behelst het?
-sacred dance
-tantric yoga
-power of voice
-dark side of the goddess
-devadasi en dakini practise
-sexual awareness and awakening
-non violent comm techniques
-filosofie en achtergrond Shakti Tantra
-chacra’s
-presentatie
-het energetische lichaam
-vrouwelijk leiderschap/feminine flow
-werken en beinvloeden van energie frequenties
-Shakti, kundalini en seksuele energie
-ontwaken door transmissie
-en meer..

Wat wordt verwacht?
Tijdens AFP training wordt van je verwacht: motivatie en bereidheid. Om jezelf gedisciplineerd gedurende de duur van de opleiding op fysiek, mentaal en emotioneel gebied uit te dagen en te ontwikkelen. Open te staan voor de lesstof. De bereidheid om een proces aan te gaan waarbij je beperkende grenzen opzoekt en verlegt, loslaat wat je tegenhoudt, leert vertrouwen op jezelf, om uit te groeien tot de persoon en de ‘lerares’/inspiratiebron die je in potentie al bent.

Bijkomstigheid:
Doordat we onze persoonlijke processen delen, smeden we een diepe vertrouwensband en zusterschap.
Eerlijke spiegelingen in being REAL. Je zult gedurende half jaar support van de groep ervaren die je persoonlijk tot bloei gaat brengen.

DATA:
– 23 januari (Sexual Awareness met yoni ei)
– 27 februari (Power of Voice, presenting Feminine Leadership)
-19 maart (Dancing the 3 stages of Dark and Light Feminine)
-16 april (practising with Feminine Sexuality, Dark and Light)
-21 mei (practising with Masculine Sexuality, Dark and Light)
-18 juni
Alle zondag zijn van 12.00-16.30 uur.
Met als klap op de vuurpijl een mini retreat 24-25-26 juni.

Praktisch:
Iedere zaterdag van 10.30-12.00 uur (regulieren Tantric Yoga lessen) Goddess Circle Training (hoe je een vrouwencirkel leidt) 4 en 5 juni. Extra oefendagen op 31 januari, 20 maart en 22 mei. Sacred (Belly) Dance practise tussendoor. Er zullen Skype of personal meetings zijn tussendoor- aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en traject. De AFP training kost €655,-.(26 uur Tantric Yoga praktijk les, 30 uur Masterclass/Intensive, 1-3 uur persoonlijke aandacht, Korting op produkten, 5 uur Skype/Personal training, 20 uur aanvullende training.) Afgerond op 85 uur training.

Maximum aantal deelneemsters: 12.

Deelname van de Tantric Yoga les elke zaterdagochtend is een vereiste, tezamen met de Goddess Circle Training en de Masterclasses. De lessen/trainingen zijn bij de prijs inbegrepen-behalve de retreat in juni. Totaal €655,- exclusief BTW. Eventueel is het betalen in 3 termijnen mogelijk (€218,- te voldoen binnen 3 maanden). Aanmelding en betaling VOOR 10 januari: VROEGBOEKKORTING: €599,-

Behoefte aan meer informatie? Marcia 06 49135246