Yoni

Yoni ei/Tantrisch ei/ Energie ei, allemaal namen voor dat kleine edelstenen ei wat ons vrouwen helpt ons stevig in het bekken te verankeren. Yoni is een ander woord voor vagina. Gevoeliger worden: Leren voelen, en sensitiever zijn in het bekken. Leren wanneer ‘de deuren geopend zijn’ en ‘gesloten’, en daar naar leven. Geheimen ontdekken van alchemie. Het transformeren van lagere frequenties naar hogere. Het bekken verbinden met het hart en 3e oog.

Inwendig wordt het ei gebruikt om yoni-spieren te trainen. Het gebruik van een yoni-ei bevordert energetisering en doorbloeding van de yoni en baarmoeder en het vasthouden van levensenergie. Daarnaast worden de bekkenbodemspieren getraind omdat ze het ei in de yoni moeten vasthouden. Het orgastisch vermogen wordt vergroot. Dat levert een een bijdrage aan het genot bij het vrijen en voor je partner. Aan het ei zit een touwtje bevestigd, zodat het eenvoudig weer uit de yoni kan worden gehaald.

We gaan in deze Masterclass alle geheimen uit de doeken doen. De geschiedenis van het yoni ei en waar vrouwen het allemaal voor gebruiken. De soorten edelstenen en de verschillende werking ervan. Ook talloze oefeningen hoe je het ei kunt gebruiken. In combinatie met yoga en andere toepassingen.

Het is mogelijk om tijdens de workshop met korting yoni-eieren aan te schaffen. Je gaat je lichaam vragen welke edelsteen op dit moment bij je past dmv technieken. We gaan ervaringen delen en al je vragen over het ei worden beantwoord.

Het bekken van de vrouw is een bron van kracht en sensualiteit. We werken met de fysieke struktuur van je bekkenkom om deze energetisch te verbinden met de rest van je (energetisch) lichaam. Nadruk ligt op voelen en sensitiever worden in het bekken, het herstellen van balans en vertrouwen. Verstevigende oefeningen om je krachtcentrum aan te spreken. Veel tijd nemen we voor adem en ontspanning in de houdingen. Je bereid je lichaam voor op het alchemische proces van seksuele energie naar heling, compassie en puur bewustzijn. Door het trainen met het yoni ei heb je minder last van energie-verlies. Je kunt je energiehuishouding beter verdelen en sturen. Luisteren naar yoni en baarmoeder is een eerste stap naar vol in je vrouwenpower staan.

Workshops op aanvraag.

Enter the Temple of the Goddess