Priestess Tribe

Lieve, mooie, krachtig, prachtige vrouw. Ik zie jou. Ik herken jou. Uit een andere tijd zijn wij elkaar tegengekomen en hebben we ‘het werk’ gedaan wat jou nu nog steeds zo natuurlijk afgaat. Het dienen van de Divine Masculine en het dienen van de Divine Feminine. Ik heb gezien dat jij Shakti door je heen kunt laten channelen, wat ‘of great service’ is voor de masculine. Ik herken jou als een vrouw die de New Paradigm komt brengen als het gaat om vrouwelijkheid, relaties, werk, familie en jouw missie. Jouw unieke gaven maken jou (voor mij) een Priestess. Een dienares van het heilige vuur.

In ons werk samen heb ik gezien hoe diep jouw toewijding en verlangen zijn om in jouw goddelijke rol te stappen als priesteres hier op aarde. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk dat kan zijn. Hoe je vol goede moed uit een training kan komen – “nu ga ik dit echt in mijn leven integreren!” – om in je dagelijks leven toch dat vlammetje kwijt te kunnen raken.

Daarom heb ik een geheim genootschap ontwikkeld die je helpt om het innerlijk vuur van de divine feminine levend te houden: de School of Shakti Priestess Tribe. Een supportgroep waar je het hele jaar door ondersteund wordt in jouw goddelijke missie hier op Aarde. Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Join your tribe
De wereld heeft nu, meer dan ooit, de divine feminine nodig. En we kunnen het niet alleen. Dit is een gewijde cirkel waar we elkaar als sisters ondersteunen. Er is ook een mannelijke versie van dit genootschap; de Priest Tribe. We zullen innig met hen samen’werken’.Ondersteuning het hele jaar door
In dit lidmaatschap vindt je de verbinding, betrokkenheid en support om je eigen activiteiten als Priestess het hele jaar door te blijven voeden – voor jezelf, en om door te geven aan anderen in jouw eigen sessies, groepen en circles. Een veilige plaats om te groeien, te delen, en je ‘priestesshood’ volledig te kunnen ontwikkelen. Een klankbord voor je ideeën, vragen, en om steun te ontvangen van vrouwen die hetzelfde doen als jij. Daarnaast zullen we elkaar een aantal keer per jaar ontmoeten om de theorie te gronden in de praktijk.

Invite-only
Toegang tot deze groep gebeurt alleen op persoonlijk uitnodiging. Ik nodig alleen vrouwen uit waarbij een ik diepe toewijding voel voor dit werk. Zo houden we de intentie en de vibratie hoog. Als jij een vrouw wilt aandragen kan dat altijd in overleg.

Wat je ontvangt

🌙De Priests en Priestesses kunnen elkaar ontmoeten. beyond oefenman en vrouw. maar practise men/women zijn daar voor elkaar om de frequentie te verhogen. Je kunt met elkaar afspreken voor practises onder mijn begeleiding. ik geef een practise mee voor jullie twee.
🔥Ritualistic Practises gaan we 4 per jaar doen met de Priests en Priestesses. Hoe we het collectief kunnen aanvoelen en de vibe verhogen, inspiratie voor onze eigen groepen opdoen doordat we instappen op het universele wat er speelt tussen mannelijk en vrouwelijk.
🎇Inauguration voor jou: dat jij je gelofte, een paar keer per jaar, gaat uitspreken before the Divine Feminine and Divine Masculine. Dat je een eed aflegt dat je gaat staan in het licht , in je missie, in deze incarnatie. Dat wij je getuigen zijn.

-Toegang tot de geheime Priestess Tribe Facebook-groep, waar Marcia exclusieve guided meditations, yoni activation en self-pleasure practices deelt, als basis voor jouw eigen practice en als inspiratie voor je eigen relaties, circles, sessies, retraites of groepen. Je leert en profiteert van Marcia’s 15 jaar aan ervaring in het geven van tantra aan groepen en individuen.

-er komt een appgroep waarbij je contact kunt houden als er iets speelt

The Priestess Handbook: Dit levende, Engelstalige boekwerk van 50+ pagina’s wordt voortdurend geupdate, en staat vol diepgaande informatie over Shakti Tantra, de drie fasen van mannelijke en vrouwelijke energie, wat je schilden zijn en hoe je ze doorbreekt, verschillende manieren om de liefde te bedrijven, het vrouwelijk lichaam, schaduwwerk en nog veel meer. Naast de theorie staat het boek ook vol praktische oefeningen en huiswerk. Dit document is van essentiële waarde als ruggengraat voor jouw eigen workshops en sessies.

Priestess Gatherings: minimaal 4 x per jaar komen we ‘live’ samen voor super-en intervisie om je batterij op te laden, met aan het einde van de dag de Priests erbij voor de magie van de dag. Elke gathering heeft een super,-intervisie, masterclass, yoni activation en op aanvraag een professionele gastdocent over een onderwerp wat leeft bij jou en waar jij wat aan hebt in de praktijk. Afgewisseld met transmissies, inwijding, rituelen, extra oefeningen, Priestess rituals worden gegeven door Marcia.

– 1-on-1 Support: Marcia is elke maandag en dinsdag per app beschikbaar via voice-bericht. Of je nu even vastloopt in je eigen proces, verduidelijking zoekt over een bepaalde oefening, een klankbord zoekt voor je volgende retraite-idee of gewoon even wat wil delen – ze staat die dagen voor je klaar.

– een netwerk van pionierende vrouwen net als jij; in the Priestess Tribe stimuleren we samenwerking en steun tussen Priestesses – bijvoorbeeld door te assisteren bij één-op-één sessies, elkaars events te delen op Facebook of samen iets heel nieuws te creëren.

Door deel te nemen in the Priestess Tribe wordt je onderdeel van een groeiend collectief van vrouwen met dezelfde zielsmissie als jij.

Je ontvangt daarom ook
-Vermelding van jouw expertise op website van School of Shakti
-Vermelding van jouw activiteiten in de agenda van School of Shakti
-20% korting op alle trainingen van School of Shakti
-Als VIP ambassador van School of Shakti ontvang je, wanneer je een deelnemer aandraagt voor trainings; 20% van het bedrag
-Toegang tot de School of Shakti playlists op Spotify met 1st/ 2nd/ 3rd stage muziek
-een Priestess Tribe t-shirt
-een Priestess Note-book
-een Priestess Necklace

Investering
Toegang tot het Priestess Tribe lidmaatschap kost €9,99 per maand (incl. btw), Een gedeelte van dit geld gaat naar Women on Wings, waar School of Shakti ‘friend’ van is. (School of Shakti behoudt het recht om de samenwerking te  beëindigen wanneer de activiteiten niet meer bij elkaar aansluiten)

Dit getal – 999 – is een engelengetal en staat voor ‘completion’. Het betekent: “Ga aan de slag, lichtwerker! Wijd je volledig, zonder aarzelen, aan je zielsmissie. De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig.”

Daarnaast kan je aan de Priestess Gatherings deelnemen. Deze vinden 4x per jaar plaats vaak met professionele docenten en priesteressen.

Programma en data worden doorgegeven

Locatie: Zena of Bilthoven
Investering:tussen de €15 en €45 per keer  (based on free will en wat je kunt afdragen).

Aanmelden
Voel je een ‘ja’ voor deze support groep en om in je zielswerk te stappen? Meld je dan aan voor het lidmaatschap door naar je bank(app) te gaan en een automatische afschrijving aan te maken van €9,99 p/mnd. Naar M Sanders NL46INGB0751456446 ovv donatie tribe,  en stuur een mail of n app met een foto van de transactie en YOU’RE IN! Welcome home sister <3

KEEP THE FIRE BURNING

Wat er in de tribe gebeurt is een afspiegeling van wat er gaande is in de wereld. Kali is on the loose en Shiva probeert in banen te leiden.

In de deelname aan de Priestess tribe ligt de focus op het stuk Priestess-zijn. Oefenen in de gatherings met de mannen/Shiva’s. Voor mij zijn alle vrouwen in de tribe uitingen van dezelfde universele divine feminine, maar dan in verschillende levensfases en stadia van persoonlijke groeiprocessen.

We zijn representanten van de oneindige facetten van Shakti. In die zin kan élke vrouw in de tribe, waar ze ook staat in haar proces en hoe ze zich voelt op een dag, een volwaardige Shakti embodiment zijn, wanneer ze erachter staat dat de tribe gatherings ‘Live Channelings’ zijn: we representeren, met alle persoonlijke stukken die worden aangeraakt of zichtbaar gemaakt, wat er in het collectief speelt. We kijken of er een helende beweging gemaakt kan worden, en anders is herkenning alles wat mogelijk of misschien ook nodig is. Dit vraagt om verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor onze eigen processen.

Hier, als enige plek in het leven, kunnen we unapologetically ruimte geven aan je ‘priestesshood’. Dit is waar de groeizone zit: in plaats van proberen chaos te beheersen, je juist voeden aan de energie van chaos om je channeling abilities te practicen en te verfijnen.

Onze persoonlijke stories (and I got loads of them) werken we in andere contexten uit, goeie self-care is echt een dikke vette must om je visie helder te houden. Het is geen plek om je ‘pijnlichaam’ met alle rejection,- en desperation stories te processen. Al hoewel ze verbonden zijn met het collectief is de absolute kunst om deze beiden te zien als 1 zonder attachement.

Op de tribe dagen kunnen we heksen en magie creëren en dat kan alleen als we de persoonlijkheid en voorkeuren overstijgen.