Enter the Temple of the Goddess

Awakening Shakti

Awakening Shakti Retreat in 2017 op Landgoed de Stille Kracht te Drenthe. stillekracht

RECONNECTING WITH OUR PLAYFULL, WILD AND WISE FEMININE NATURE.THROUGH YOGA, DANCE, VOICE, AUTHENTIC COMMUNICATION AND TOUCH.

From ancient tribal traditions women gather to empower and share knowledge. Through Dance, Yoga, Voice we open the womb’s energetic pathways.

This weekend we celebrate our Sparkling Feminine essence. Surrendering to the power of Shakti, to life itself, stillekracht5to embracing all aspects of life we become one with Creation. From ancient temple practises, raising Kundalini energy is a Sacred Practise amongst women.

Centraal staat in dit weekend: verbinden in zusterschap, ontwaken van je krachtig potentieel, ontspanning, empoweren en opladen. Je aliveness voelen in je bekken en je hart. Hervinden van Shakti Power en je authentieke sensualiteit. Een weekend lang in de natuur voor jezelf, om helemaal thuis te kunnen komen in je lichaam en geest.

Wat kun je verwachten?stillekracht3
-Breath and Posture; how to open and close(protect) heart centre and pelvic floor
-Sacred Belly Dance met yoni ei
-Tantric Yoga met yoni ei
-Voice and Breathwork, Learn how to open the body and deepening your sensuality. Rejuvenate the energy body
-gronden en aarden vanuit het bekken
-loslaten van controle in de bewegingstillekrachtdans
-opzoeken van je orgasmic-flow in dans en yoga
-sharen, delen in authenticiteit
-Sacred Plant Oil Journey
-aanraking en heling

Kosten van de retreat zijn €299,- We komen vrijdag tussen 15.00-16.00 uur uur samen in de middag in ons kampvuurlandhuis, wat helemaal voor ons alleen is, dat weekend. Midden in een stille overweldigende groene omgeving. Met veel privacy en natuur om ons heen. Hier gaan we ons verbinden met onze Wild and Wise Feminine Nature! Er is plaats voor 10 deelneemsters. Slapen doen we in op de slaapzolder, je neemt je eigen lakens en slaapzak mee. Elke dag is er een Super Healthy ontbijt na de yoga, in de middag en avond (biologisch) vegetarische maaltijden. En niet te vergeten: Rawww choclate! Op zondag vertrekken we na de lunch.

Landgoed De Stille Kracht is een particulier natuur- en stiltegebied van circa 100 hectare. Met veel intieme grassplekjes om te wandelen, te zonnen en te relaxen. In het stiltegebied vinden retraites, meditaties en activiteiten plaats die gericht zijn op persoonlijke verinnerlijking en bewustzijnsontwikkeling.
Bij mooi weer nemen we de matjes mee naar buiten voor yoga in het gras tussen de bomen. Contact maken met de natuur, onze blote voeten in de aarde en hou je vooral niet tegen als je wilt dansen en rennen door de weide.