Yoni Massage

Stress, onverwerkte ervaringen, niet geuite of niet erkende emoties manifesteren zich in je lichaam als blokkades. In delen van je lichaam ervaar je dan stijfheid, pijn of een doof, vervreemd gevoel.

Waarom een Yoni Massage
Net als in de rest van je lichaam kan ook in je yoni (vagina) spanning zich vastzetten.
Eerst klachten zijn aanvankelijk pijn die ook weer weggaat, een tweede stadium kan zijn blijvende pijn en verkramping, derde stadium is verdoving en gevoelloosheid.

Soms maskeer je angst en schaamte of onvermogen tot genieten door het ‘faken’ van orgasme of plezier tijdens vrijen. Soms na trauma/misbruik/bevalling/slechte minnaars, of te vroege penetratie, te snel seksueel actief etc. kan de yoni ongevoeligheid vertonen. Je kunt in de loop van de tijd klachten ontwikkelen zoals:

-ongevoeligheid
-pijn in het bekkengebied (bij vrijen of tijdens menstruatie)
-niet genieten van vrijen
-onvermogen (of faken) tot orgasme
-verkramping in de yoni
-angst en schaamte

Wat houdt het in
N.a.v van je klachten en wensen wordt in overleg gekeken naar wat de beste behandeling voor jou is. Aanbod bestaat uit: Yoni Release Massage, Tibetan Pulsing, Kasmirische Massage, Tantrisch lichaamswerk. Massages zijn niet erotisch getint maar bedoeld voor aanwezigheid, heling en vertrouwen in het bekken. Trajecten kunnen lopen van 1 tot 5 behandelingen. Een sessie wordt goed voorbereid met een intake en uitgebreide uitleg. Dan is er een inleidende massage om het lichaam te laten ontspannen en te openen. Daarna pas wordt, in overleg, de yoni aangeraakt ter voorbereiding op de massage. Jij geeft ten aller tijde je grenzen aan. Volgende stap is inwendige massage van de yoni. Het is niet alleen een massage maar je krijgt voeling met je de (anatomische) structuur van je eigen lichaam. Je wordt gevoeliger en krijgt meer contact; je weet precies waar alle gevoelige/orgastische plekken zitten. Na de sessie wordt besproken wat tijdens zich tijdens de sessie aandiende. Krijg je tips mee om verder thuis mee aan de slag te gaan. Tips voor je liefdes- en seksleven. Je kunt zo leren luisteren naar de behoeftes van je eigen lichaam. Er wordt hygiënisch gewerkt

Wat gaat het me brengen?
-opheffen van pijn en spanning van het bekkengebied
-je zit beter in je basis, meer gecentreerd
-orgastisch vermogen verhoogt
-contact met innerlijke wijsheid
-juicy yoni
-vrij van klachten zoals schimmelinfecties, krampen etc
-vrij van menstruatieklachten
-meer genieten van het liefdesspel
-meer contact met je yoni tijdens het liefdesspel
-duidelijkheid wat je wel en niet prettig vindt
-afname stress hormonen
-levensenergie gaat weer stromen

reneeportret

Het is goed te begrijpen dat spanning in het lichaam niet altijd simpel lichamelijke spanning is, maar dat lichaam, geest en emotie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Renee Kruisdijk geeft de massages. Lees meer over Renee… Of neem direct contact met haar op info @ Ubuntu Bodywork. com