Enter the Temple of the Goddess

Teacher Training

2017:

MARCIA HALFSIZE 47Shakti Yoga Teacher Training (voorheen Tantric Yoga) is een training voor vrouwen die yoga willen geven vanuit hun vrouwelijke kwaliteiten. De lessen bestaan uit ademhaling, flow en circle movements, asana’s vanuit overgave en aliveness, subtiele oefeningen met het bekken. Met de Shakti Yoga Teacher Training verdiep je jouw yoga practice, vergroot je jouw zelfkennis en maak je de stap om anderen te inspireren. Je verdiept je in je eigen authentieke vrouwelijke stroom. Je leert te vertrouwen op je vrouwelijke intuitie en leiderschap. Je heelt en verjongt je systeem door te werken met Shakti- energie. Het vrouwelijk principe van het Goddelijke. Voor vrouwen die willen verdiepen in de kracht van het bekken, overgave, receptiviteit en leven vanuit ontspanning.yogapose

Praktisch:
Deze training zal gegeven worden in het laatste deel van 2016 (sept-tm dec). Het behelst: iedere zaterdag van 10.30-12.00 uur (regulieren lessen) Goddess Circle Training (hoe je je eigen vrouwencirkel opzet). Tussentijds oefenen, alle Masterclasses. Er zullen Skypemeetings zijn tussendoor. Je krijgt korting op produkten.  Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en traject per Skype. De Teacher Training basis 1 kost €788,- incl btw.(26 uur Tantric Yoga praktijk les, 30 uur Masterclass/Intensive, 1-4 uur persoonlijke training, 5 uur Skype training, 20 uur aanvullende training.) Afgerond op 85 uur training. De lessen/trainingen zijn bij de prijs inbegrepen en de extra Teacher Trainingen. Je krijgt privileges zoals korting op producten zoals aanverwante cursussen en retreats, Yoni Ei/Yoni Olie/Massage staven etc. Eventueel is het betalen in 3 termijnen mogelijk.maximaal 10 vrouwen.

Bekijk hier de video. Behoefte aan meer informatie? Marcia 06 49135246

Waarom Teacher Training Shakti Yoga?
Naast positieve lichamelijke effecten; in conditie houden van spieren, zenuwstelsel in diepe rust brengen, DSC01187hormoonhuishouding in balans, versnelt afvoeren van gifstoffen, diepe ontspanning, ontwikkel je je innerlijke vrouwelijke autoriteit.

Shakti Yoga heeft invloed op je energetisch lichaam, je levensdoelen, je relaties, je liefdesleven en de houding naar het leven in zijn algemeen. Het is het pad van acceptatie, overgave, receptiviteit en ontspanning. Door het activeren van je rechterhersenhelft, je vrouwelijke kant- activeer je het allerhoogste inzicht. Niet door te doen, maar door je zijns-kwaliteit aan te spreken. Door de oefeningen met het bekken word je energetisch ge-rebalanced. Je krijgt contact met wat er speelt in je bekken en onderbuik. Je activeert je energetisch potentieel. Met deze training zal je in staat zijn privé- en groepslessen via je Feminine Flow te geven geschikt voor ieders fysieke en energetische mogelijkheden en behoeften.

Voor wie?
De training is geschikt voor mensen die reeds een yoga training hebben gevolgd/ de Pre Teacher Training hebben gevolgd/ minimaal een half jaar Tantric/Shakti Yoga hebben beoefent. Ieder is welkom is die de yogaleer graag wil uitdragen, maar zeker ook voor diegenen die zich in eerste instantie willen verdiepen in yoga.

Specialisatie:
Tijdens de teacher training wordt van je verwacht: motivatie en bereidheid. Om jezelf gedisciplineerd gedurende de duur van yoni_mudra_sde opleiding op fysiek, mentaal en emotioneel gebied uit te dagen en te ontwikkelen. Open te staan voor de lesstof. De bereidheid om een proces aan te gaan waarbij je beperkende grenzen opzoekt en verlegt, loslaat wat je tegenhoudt, leert vertrouwen op jezelf, om uit te groeien tot de persoon en de lerares die je in potentie bent. Je te verdiepen in een bepaald aspect van Tantra en/of Yoga waarin je je gaat specialiseren. Hierover zul je een presentatie gaan houden in de groep.

Wat behelst het:
filosofie en achtergrond Yoga en (Shakti) Tantra
chacra’s
lesopbouw
anatomie en fysiologie
pranayama
meditatie
het energetische lichaam
stemtraining
adjustments
pedagogiek
vrouwelijk leiderschap2621843516_7e32d48c03
feminine flow
werken en beinvloeden van energie frequenties
Shakti, kundalini en seksuele energie
Veda’s,Vedanta, Tantra’s
kracht en ontspanning
het achtvoudige pad
ontwaken door transmissie
mudra’s
bhanda’s
en meer..