Teachers

Oprichtster en teacher: Marcia Sanders
De mystieke vrouw in ons wordt ontwaakt. Shakti energie is: Life Force, Kundalini, Chi, Prana, levenskracht, seksuele energie. Het lichaam reageert en herkent de teachings van de het heilige vrouwelijke principe. Sensualiteit, plezier, speelsheid en het diepe weten. Begrijpen en kunnen volgen van sensuele energie in het lichaam. Seksuele bewustwording, empowerment en bevrijding voor vrouwen is haar roeping en draagt ze uit in al haar lessen. Ze staat bekend om haar praktische en individuele benadering, doortastend en met humor.

 

Emotional Support Team: Naomi Duits
Haar jarenlange studie en praktijk ervaring in Non Violent Communicatie maken Naomi tot een onmisbare kracht binnen School of Shakti. Niet een trucje; empathisch communiceren is haar manier van leven. Waar je in de groepsdynamiek ‘vast loopt’ of geraakt wordt in een thema, kan zij je persoonlijk begeleiden in de dieptes van je ziel. Gevoelens en behoeftes staan voorop om je te verenigen met Self Connection. Zonder oordeel, zonder advies, zonder coacing of sturing. Alleen gebruik makend van je eigen (hogere) intelligentie. Achter de schermen is Naomi is ook een van de pilaren van de School of Shakti mbt branding. Pionier, perfectionistisch en doorgrondend in communicatie. Een kei in reflectie, empathie, integriteit, dosis humor, lichtheid en een kritische blik. Daarmee heeft zij zichzelf al jarenlang bewezen in het bedrijfsleven. Naomi is nu zelfstandige met haar bedrijf Wing Woman.

Huis Opsteller: Annemoon van Noorden
Annemoon zet zich al meer dan tien jaar in voor overlevers van huiselijk- en seksueel geweld en is daarmee een inspiratie, steun en toeverlaat voor mensen met een traumatisch verleden. Na haar HBO-SPH en Master Humanistiek heeft zij zich gefocust op empowerment van vrouwen. In 2012 onderging zij zelf een scheiding en daarmee een transformatieproces. En merkte dat, buiten de reguliere hulpverlening om, er nog veel preventief werk te verzetten valt. Ze zet zich nu in voor collectieve bewustwording. Tijdens de opleiding ‘Opstellingen voor Professionals’ bij Heilig vuur leerde zij het klassiek opstelwerk van Bert Hellinger.  Een opleiding ook met aandacht voor rituelen en Schaduw-werk van Jung. Annemoon is ‘Huis-Opsteller’; ze stelt familieleden en obstakels op voor de deelnemers van School of Shakti om meer inzicht te krijgen in hardnekkige patronen.  Daar buiten heeft zij haar eigen opstellingsdagen en workshops via haar bedrijf: Rock my Moon.

Gastdocent Yoni anatomie: Renee Kruisdijk
Renee is sinds 1990 werkzaam als fysiotherapeute. Masseren is echter paar passie. School of Shakti beveelt vrouwen yoni-massages aan en in het bijzonder door Renee. In 2001 haar eigen praktijk Ubuntu voor massage begonnen. In 2010 is daaraan de Mobilizing Awareness toegevoegd.“In mijn behandelingen help ik je graag met bewustwording van de dynamiek tussen geest en lichaam en het weer in balans brengen van hoofd en hart. Ik werk geconcentreerd en met onverdeelde aandacht en verleg via mijn handen de aandacht van de oppervlakkige huid- en spierlaag naar diepere lagen van bewustzijn. Ik nodig je uit mee te voelen en al deze lagen weer te vullen met jouw bewustzijn. Lichaam, geest en hart kunnen zich weer verbinden en dit geeft een diep gevoel van thuiskomen bij jezelf.” Aldus Renee.

Gastdocent familieopstellingen en astrologie: the Dark (Lilith) Moon: Yvonne Weeber
School of Shakti werkt al jaren succesvol samen met Yvonne. Haar kennis en kunde heeft vele vrouwen doen ontwaken. Tijdens workshop en in individuele sessies van Yvonne kijkt ze hoe, vanuit je familiegeschiedenis en ervaringen in je vroege jeugd, patronen zijn ontstaan die belemmerend werken op je persoonlijke groei, op je relatie en in je seksleven. Ze interpreteer, als astrologisch deskundige, ook je geboortehoroscoop wat geeft inzicht geeft in je kernkwaliteiten, je levensdoel maar ook je schaduwkanten en hoe je relateert met andere mensen, bijvoorbeeld wat voor partner je zoekt. De horoscoop is een spiegel van de ziel die je inzicht geeft in je dagelijkse manier van functioneren. Haar bedrijf heet Joy & Happiness

Gastdocent: Shanti Devi
Shanti Devi is half dutch, half indian and an experienced, no-nonsense powerful breathwork-guide and multiversal teacher. She is specialized in working with women with her International Source Breath Work. She has led many big groups teaching communication through music for corporate companies in Europe and did many different film, theatre and television productions. She has extensive experience in body-, emotional- and sensory-work through breath. She uses body-intelligence, energizing movements from the toltec-lineage and many other techniques she has learned from a very young age through extensive travel and trainings with a multitude of teachers to treat people with love in her own uniquely developed approach always tailoring to the present moment.