Tribe members

Founder and teacher: Marcia Sanders
Marcia Sanders ignites the long forgotten fire in the hearts of women and men who want to step into the new paradigm of conscious relationships. The duality (Maya)we live in is a space of polarity between masculine and feminine. This is her favorite playground where magic happens. Her dream is that we all discover our feminine or masculine essence and play with polarities between man and women, creating both an arch full of life force and a deep respect of the differences. School of Shakti was founded in 2010 by Marcia Sanders, she also founded Art of Loving and Tantric Dance. All her trainings are from her Tantric awakenings she experienced and studied in India. Her roots lie in Raja Yoga and Hindu Shakti Tantra.

Priestess Tribe lid: Huis Opsteller: Annemoon van Noorden
Annemoon zet zich al meer dan tien jaar in voor overlevers van huiselijk- en seksueel geweld en is daarmee een inspiratie, steun en toeverlaat voor mensen met een traumatisch verleden. Na haar HBO-SPH en Master Humanistiek heeft zij zich gefocust op empowerment van vrouwen. In 2012 onderging zij zelf een scheiding en daarmee een transformatieproces. En merkte dat, buiten de reguliere hulpverlening om, er nog veel preventief werk te verzetten valt. Ze zet zich nu in voor collectieve bewustwording. Tijdens de opleiding ‘Opstellingen voor Professionals’ bij Heilig vuur leerde zij het klassiek opstelwerk van Bert Hellinger.  Een opleiding ook met aandacht voor rituelen en Schaduw-werk van Jung. Annemoon is ‘Huis-Opsteller’; ze stelt familieleden en obstakels op voor de deelnemers van School of Shakti om meer inzicht te krijgen in hardnekkige patronen.  Daar buiten heeft zij haar eigen opstellingsdagen en workshops via haar bedrijf: Rock my Moon.

G

Priestess Tribe lid: Docent Shakti Yoga: Sunny (Sandra) Hipeli
 In 2017 was de tijd rijp om door te dringen tot haar diepste trauma en verwondingen. De relatie met haar ‘feminine self’ was verstoord geraakt door trauma, en dit ging ze aan tijdens de trainingen bij School of Shakti. Sunny leerde hier de kunst van de helende kracht, door het aankijken, integreren en transformeren van trauma en schaduwkanten. Het overwinnen van de slachtoffer rol inspireerde Sunny om de kracht van vrouwenwerk te gaan delen via haar trainingen. Inmiddels geeft Sunny, naast haar regulier yoga aanbod, Shakti yoga bij School of Shakti en in haar woonplaats Arnhem (Sunnyoga). Ze werkt ook achter de schermen mee aan de School of Shakti, waar ze haar Shiva kwaliteiten benut om de Shakti energie volop tot bloei te laten komen.

Priestess Tribe lid: Chiara van den Berg
is healer en gecertifieerde level 1 kundalini yogadocent. Na een diepe crisis heeft zij haar passie en levensmissie gevonden in yoga, vrouwenwerk en coaching. Vanuit de praktijk ‘Guru Aan Huis’.
“Ik was doodsbang voor intimiteit en fysieke aanraking. Dat ben ik gaan onderzoeken dmv Shiatsu massage (TCM), knuffeltherapie, vrouwenwerk, conscious kink en Shibari. Daar heb ik inzicht gekregen in eigen trauma’s, grenzen, consent en wat mijn verlangens nou echt zijn. Maar pas bij School of Shakti ben ik gaan ervaren wat een enorme ‘pleaser’ er in mij zit. Ik heb geleerd mijn shakti power in te zetten. Al deze ervaringen en tools integreer ik in mijn leven en werk. Ik geef helende sessies en vrouwencirkels waarin ik luister naar jouw energie. Ik maak emotionele blokkades zichtbaar en help je daar doorheen te breken.