Enter the Temple of the Goddess

Shakti Tribe, Tantra training & sisterhood

Een tribe van vrouwen die elkaar uitdagen, inspireren, ondersteunen, spiegelen en bevrijden. Kortom; elkaars leven verrijken met zorg, aandacht, verbinding en samenwerking. Alles vanuit authenticiteit en respect. Onder de vleugels van Marcia Sanders wordt je meegenomen in Shakti Tantra, oftewel de eeuwenoude leer van de Divine Feminine. Deze trainingen vormen de basis van de Tribe. Wil je deel uit maken van deze sister-hood en voel je de roeping al langer om meer te halen uit je vrouwelijke kwaliteiten? Wil je een basis leggen hoe je zelf vrouwengroepen kunt faciliteren? Dan is nu de tijd om te mogen gaan staan in je prachtige vrouwelijke essentie. Welkom in de Shakti Tribe!

waarom?
Vrouwen hebben zich vaak een ‘mannelijk schild’ aangemeten om te ‘overleven’ bijvoorbeeld op werk, in relaties etc. De prijs die je betaalt is hoog. Stress, uitputting etc. Laad jezelf op in onze Tribe van vrouwen waarin je op een veilige manier kunt experimenteren met je vrouwelijkheid en sensualiteit. Experimenteren met de ‘Stages of Feminine’. Het hervinden van je (Feminine) Values in het leven en de liefde. De verbindende kracht van vrouwen is het begin van het herstel van de aarde. In de Shakti Tribe is een kleurrijke groep vrouwen waarin we elkaars kwaliteiten erkennen en integreren.

Sinds mensenheugenis komen vrouwen samen om het mysterie van de vrouw en de oer wijsheid van de Divine Feminine te ontvouwen en te delen. In deze bijeenkomsten werd het heilig vrouwelijke principe ontwaakt in iedere vrouw op haar eigen unieke manier.
Vrouwelijke seksualiteit wordt in iedere religie onderdrukt. Ook met de komst van het Patriarchaat zijn ook vele passages uit heilige geschriften geschrapt. De overgangsrite van menopauze, relaties, intimiteit en seks zijn allemaal thema’s die vaak onbesproken blijven. De levenskracht die in onze baarmoeder zit, het leven en de dood die in dit gebied maandelijks plaatsvindt.
Wanneer een vrouw eenmaal kennis heeft gemaakt met haar innerlijke vrouwelijke krachten en wijsheid, past zij niet meer in een slachtoffer-rol. Het ontsluieren en aan het licht brengen van deze vrouwelijke kracht, heelt ons lichaam, herstelt onze eigenwaarde en herenigt ons met het heilig vrouwelijke principe. For the benefits of all beings.

De Shakti Tribe is een afgeleide, van de sinds 2016 bestaande, Authentic Feminine Presence training. Centraal staat hoe je vanuit je vrouwelijke leiderschapskwaliteiten jezelf kunt neerzetten op een manier waarin jouw talenten tot bloei komen. Je verdiept je in je eigen authentieke vrouwelijke stroom. Je heelt en verjongt je systeem door te werken met Shakti- energie. Het vrouwelijk principe van het Goddelijke (Shakti Tantra). De Tribe is voor vrouwen die hun unieke talent willen polijsten. Willen leven vanuit de kracht van het bekken en leven vanuit authentiek sensuele energie. Je gaat een verbindende en inspirerende factor worden voor vrouwen in je leven.

18199564_1308637815840890_2076776204858417630_nDeel uitmaken van de Shakti Tribe is, via training van de School of Shakti en via gast docenten, jouw authentieke en unieke zelf ontdekken. Hoe je  female presence een licht wordt voor anderen. Je ontwikkelt je innerlijke vrouwelijke autoriteit.
De trainingen hebben een krachtige invloed op je energetisch lichaam, je levensdoelen, je werk, je relaties, je liefdesleven. Je activeert je energetisch potentieel.

Voor wie?
Shakti Tribe is geschikt voor vrouwen die reeds een training of les hebben gevolgd bij Marcia aan de School of Shakti. En voor een ieder die vanuit vrouwelijke essentie wil gaan leven en anderen willen inspireren. Vrouwen die vrouwengroepen geven of willen gaan geven.

Wat behelst het?
-inspireren en faciliteren van vrouwengroepen
-devadasi en dakini temple practise, openen naar de Divine Feminine, o.a. via dans en yoga
-sexual awareness and awakening
-non violent communication techniques, ontdekken en opkomen voor je waardes, empathisch omgaan met jezelf en anderen
-Shakti Tantra, vrouwelijke, authentieke seksuele energiestroom
-chacra leer, verschil tussen vrouwelijk en mannelijk, de energie flow tussen die twee polariteiten
-hoe je authentiek voor een groep kunt staan en de groep verbinden
-werken met (Shakti) energie, uitnodigen en sturen
-jouw unieke authentieke leiderschap
-zelfonderzoek en communiceren over seksuele beleving
-3 stages of Feminine
-Yoni Awareness en orgasmic flow
-priesteresschap, devadasi’s, dakini’sshakti yoga 3
-het verhogen van je (seksuele) frequentie en van de ander
-familieopstellingen, waar zitten je vastgeroeste patronen, overtuigingen en oude gewoontes, wat heb je onbewust overgenomen uit je familie
-vrouwen verbinden en magie creëren
-rituelen begeleiden en inwijden
-en meer…

Naast de trainingen die zijn beschreven, zijn er bijeenkomsten die door de Tribe zelf worden georganiseerd, waarin je zelf met initiatieven kunt komen om elkaar te ontmoeten. Bijvoorbeeld een, door jezelf georganiseerde, avond of middag (denk aan drumcirkel, massage, sharing, potluck, en/of deel je talent)

Wat wordt verwacht?
Tijdens trainingen wordt van je verwacht: motivatie en bereidheid. Om jezelf gedisciplineerd gedurende de duur van de opleiding op fysiek, mentaal en emotioneel gebied uit te dagen en te ontwikkelen. De bereidheid om een proces aan te gaan waarbij je beperkende grenzen opzoekt en verlegt, loslaat wat je tegenhoudt, leert vertrouwen op de leer van Shakti Tantra. Openheid en transparantie om zusterschap te kunnen ervaren en te voeden. Initiatief nemen om jouw persoonlijke aandeel bij te dragen aan de Tribe.

DATA en PRAKTISCH:
– 9 en 10 september, 7 en 8 oktober, 11 en 12 november: Sexual Awakening/Shakti Tantra
– 1 oktober, 5 november, 3 december de Authentic Vrouwencirkel Training hoe jij je eigen groep kunt faciliteren.
– elke maandag Shakti Yoga van 18.15-19.45 uur in Studio Zena
– elke dinsdag na een trainingsweekend: 12 sept/10 okt/14 nov/12 dec een reflectie/oefen avond
– individuele Skype sessie- aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en traject.
– 10 september Familieopstellingen: Seksuele blokkades in de familielijn door gastdocent; Yvonne Weeber
– je bent welkom tijdens de trainingen om een half uur eerder aanwezig te zijn, en het is fijn om een uur na de afsluiting nog bij elkaar te zijn, voor vragen en ‘self practise’

Jouw investering is €799- (incl. btw). Je betaalt voor 30,5 uur Shakti Yoga (15 lessen van €13,- (waarde:€195,-) 2x 3luik Training (waarde: €675,-), 1-3 uur persoonlijke transformatie sessies (waarde: €222,-) en Shakti Produkten (20% korting)(waarde: €222,-) , 4 reflectie-avonden (waarde: €100,-).
-Waarde van de totale training is €1192,-Echter beschikbaar nu voor €988,-
In 3 termijnen is het €299,- bij betaling op 1 aug, 1 sept, 1 nov.

Alle trainingen vinden plaats in Amsterdam Oost.
Bij overmaking van dit bedrag naar M Sanders NL46 INGB 075 14 56 446 is je deelname bevestigd. Wil je een factuur, dan graag vooraf melden. Bij betaling- is je plek gegarandeerd.
Maximum aantal deelneemsters: 12. Behoefte aan meer informatie? Marcia 06 49135246shakti yoga 6

Voorbereidend materiaal:
Literatuur: Prakash: the Power of Shakti / Womb Wisdom. Barbara Walker: Womens Encyclopedia Myths and Secrets, Marshall Rosenberg
Video’s: David Deida, Eckhart Tolle

In de ‘Dolle Mina’ tijd is vooral onze mannelijke kant bevrijd. Nu is de tijd om onze vrouwelijke kant te bevrijden. Maar wat bekent vrouwelijkheid, vrouwelijke energie voor jou en hoe gaat het jou (en anderen) dienen? Doordat we onze persoonlijke processen delen, smeden we een diepe vertrouwensband en zusterschap.
Belangrijk daarin is: being real. Je zult gedurende half jaar support van de groep ervaren die je persoonlijk tot bloei gaat brengen.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten,
Marcia