Renee Kruisdijk

Renée Kruisdijk is mijn persoonlijke massage coach. Eens per maand gaat mijn (Marcia) lichaam in de onderhoud bij haar. In mijn optiek is zij een van de beste masseuses die er zijn. Renee is mijn vaste masseuse omdat ik voel dat ik bij haar in de meest professionele handen ben. Ze weet alle linken te leggen tussen spanningen, spieren en organen. Na een massage voel ik dat mijn lichaam aan het werk gezet wordt en de periode daarna heb ik er profijt van doordat ik mijn lichaam beter voel. Detox en ontspanning tegelijk. Een echte maandelijkse APK voor mijn ‘voertuig’.

Renee is sinds 1990 werkzaam als fysiotherapeute. Masseren is echter paar passie. Daarom ben is ze in 2001 haar eigen praktijk voor massage begonnen. In 2010 is daaraan de Mobilizing Awareness toegevoegd.

“Wat me boeit in het werken met mensen is de dynamiek tussen lichaam en geest. In mijn behandelingen help ik je graag met bewustwording vanreneeportret deze dynamiek en het weer in balans brengen van lichaam, hoofd en hart. De aanraking is daarbij een belangrijk communicatiemiddel. Dat je met je handen zoveel kunt voelen en overbrengen tijdens de massage fascineert me.
In de massage communiceer ik met jouw lichaam via mijn handen. Ik werk geconcentreerd en met onverdeelde aandacht en verleg via mijn handen de aandacht van de oppervlakkige huid- en spierlaag naar diepere lagen van bewustzijn. Ik nodig je uit mee te voelen en al deze lagen weer te vullen met jouw bewustzijn. Lichaam, geest en hart kunnen zich weer verbinden en dit geeft een diep gevoel van thuiskomen bij jezelf.”
Aldus Renee. Haar website is ubuntu bodywork.