Enter the Temple of the Goddess

Personal Yoga Instructor

Personal Yoga Instructor

Marcia is a yoga instructor with 10 years of experience with a passion to motivate and inspire clients to work on health and wellbeing. Professional in the field of Hatha-, Raja-, Vinyasa-, Power-, Ashtanga-, and Restorative Yoga. Group classes, workshops, or one-on-one classes at homes, yoga studios, fitness centers, and related facilities.

Her specialty is injury prevention, shoulder-, and backpain relief, women’s fitness, personal training, prenatal and postnatal yoga, mindfulnes, burn-out prevention.

Marcia is n empathic listener and has the abitiy to design classes for all abilities and levels.

Wanneer je geen tijd of gelegenheid hebt om naar een yogaschool toe te gaan of je ontspant beter thuis, dan kun je met een Personal Yoga Instructor thuis yoga beoefenen. Als je terugkerende klachten hebt zoals rugpijn, rsi, hoofd-en schouderpijn etc. biedt Yoga op maat de uitkomst voor een leven met meer ontspanning, flexibiliteit en plezier. Ik werk klachtgericht en zorg voor een verbetering in houding, flexibiliteit, kracht en ontspanning.

Stress is een veelvoorkomend probleem. Hierdoor bouwt spanning op in het lichaam en gaat vastzitten op bijvoorbeeld de schouderspieren. Met Yoga is het mogelijk ruimte te creëren in lichaam en geest, door middel van bewegen, houdingen en ademtechnieken.

Redenen om voor een Personal Yoga Instructor te kiezen:

-fysieke disbalans (en daaruit voortvloeiende klachten)
-beter in je vel zitten, meer levensenergie
-(herstellend, of voorkomen van een) burn-out
-lichaam aanspreken op herstellend vermogen
-issues als rugpijn en schouderpijn aanpakken
-beter slapen dmv ademhalingen en ontspanningstechnieken
-beter om leren gaan met ongemakken in het leven
-je wordt leniger, krachtiger en raakt in balans
-je wordt zelfbewuster
-leren luisteren naar signalen van je lichaam
-angsten en depressie klachten nemen af

Op basis van een intake wordt er een behandelplan opgesteld. Yoga, eventueel aangevuld met massages. Marcia als Personal Yoga Instructor biedt maatwerk met als doel fysiek en geestelijke gezondheid, rust en ontspanning in je leven te brengen. Inhoud en intensiteit van het programma zijn afgestemd op jouw doel, wensen en mogelijkheden.

Tarieven Personal Yoga:
Sessie (60 minuten) € 68,- excl BTW
Sessie (75 minuten) € 85,- excl BTW

Bel Marcia 06 49135246 voor meer informatie of mail marcia @ school of shakti. orgsyn-logo

Marcia heeft op dit moment 3 Personal Yoga Clienten. Referenties op aanvraag.