Enter the Temple of the Goddess

Sexual Awakening, Shakti Tantra (3-luik)

Drieluik: Sexual Awakening
9 en 10 september, 7 en 8 oktober, 11 en 12 november: RECLAIM YOUR AUTHENTIC SEXUALITY

Shakti Tantra- sexual awareness is a training that claims back your connection with sexuality and spirituality. Owning your sensuality and designing your love life in a way that you can create, flow and feel supported by the Divine Feminine.

We gaan in deze Training Tantric Feminine Secrets uit de doeken doen. Geheimen uit de tradities van bv de Indiase Devadasi’s, Tempel Godinnen die hun sensualiteit, lichaam en geest ter beschikking stelde aan de Godin/Shakti. Ook de geheimen vanuit het oude China waar de oorsprong ligt van het jade-ei.

The Yoni never lies… soms voel je heel diep van binnen wat en wie goed voor je is, en wat niet. Wie laat je toe in je ‘wombspace’? Wat is een ‘right relationship”? Hoe kun je oude wonden helen en jezelf vernieuwen? Destructieve seksuele patronen doorbreken en je authentieke seksualiteit terug claimen.

We willen als vrouw in contact zijn met het bekken. Maar dit gaat niet vanzelf. Je hoeft niet op de ‘juiste minnaar’ te wachten om seksueel te ontwaken. Sterker nog: de perfecte minnaar wordt ingewijd door seksueel ontwaakte vrouwen. De reis begint bij jezelf. Zelf gaan voelen en ontdekken wat jou als vrouw doet stralen, hoe jij je vervuld kunt voelen en jezelf kunt deconditioneren van oud ‘please’ gedrag en schaamte voorbij. Voor je eigen vrijheid, personal pleasure and for the benefit of all beings.

Het begint bij bewustwording, deconditioneren en je sensuele frequentie verhogen. Practise, practise, practise. In de workshop worden een aantal practises aangereikt speciaal voor jou ontworpen.

In de training komt onder andere aan bod:
-aankijken van patronen, vluchtroutes, schaamte, gewoontes, gewoontes
-Verschillende edelstenen met verschillende werkingen onderzoekenkama-sutra-1
-Uitwendig gebruik van yoni ei, spiraal-oefeningen, orakel oefeningen
-(energetische) anatomie van de yoni
-tantrisch chacra systeem bij mannen en vrouwen
-onderzoeken en ontmantelen van je ‘mannelijk schild’
-uitleg over Shakti/Kundalini en over (witte) Tantra, vrouwelijke seksuele energiestroom
-Zelfonderzoek, zoals: ‘waarom heb je seks, waarom wil je een orgasme, hoe reageer je op de man, zijn erectie. Wat betekent penetratie voor je
-Het communiceren over seksuele beleving
– 3 stages of the Feminine
-Posture; how to Open (and close/protect) heart centre and pelvic floor -to let your Light Shine
-Yoni Awareness, gebruik van het yoni ei, oefeningen en mogelijkheden
-Tantric Breathwork, Learn how to open the body and deepening your sensuality by breath. Rejuvenate the energy body
-Sacred Orgasm (verschillende manier van ‘love-making’, gerelateerd aan de chacra’s)
-Yoni monoloog, luisteren naar de wijsheid van het lichaam
-familie opstellingen om inzicht te krijgen in patronen die tegen je werken
-Priesteresschap/Devadasi/TempelGodin
-Hoe neem je je partner mee in verhoogde seksuele energie frequentie

In het vrouwenlichaam liggen vele geheimen opgeslagen. Zo kan een vrouw met de energetische frequentie vanuit haar yoni en baarmoeder de trillingsfrequentie van een man verhogen en beautybeinvloeden. Zo heeft de vrouw naast fysieke orgasmen ook energetische orgasmen die gekoppeld zijn aan de chacra’s. Haar onderste chacra heeft de min-polariteit een ontvangend orgaan.(bij de man is dat een plus-polariteit) en het hart is plus, dus een gevend orgaan. Hoe ontwikkel je het orgastisch vermogen, niet eens voor persoonlijk plezier maar voor de benefit of all beings en ontwaken. Waar zitten die geheime knopjes en formules opgelagen? Iedere vrouw is uniek en ontwaakt op haar unieke manier. Voor de duidelijkheid: kleren blijven gewoon aan. Laat die ocytocine maar stromen: get your GLOW ON! Wanneer jij in diep contact staat met je sensualiteit trek je ook dieper contact aan.

4d3afc5a3d03658582229d69215d7fd9Yoni ei/Tantrisch ei:
Allemaal namen voor dat kleine edelstenen ei wat ons vrouwen helpt ons stevig in het bekken te verankeren. Waarom een Yoni ei? Gevoeliger worden: leren voelen, en sensitiever zijn in het bekken. Leren wanneer ‘de deuren geopend zijn’ en ‘gesloten’. Geheimen ontdekken van seksuele alchemie. Het transformeren van lagere frequenties naar hogere. Het bekken verbinden met het hart en 3e oog. Inwendig wordt het ei gebruikt om yoni-spieren te trainen. Het gebruik van een yoni-ei bevordert energetisering en doorbloeding van de yoni en baarmoeder en het vasthouden van levensenergie. Het orgastisch vermogen wordt vergroot. Aan het ei zit een touwtje bevestigd, zodat het eenvoudig weer uit de yoni kan worden gehaald.

Er is tijd na de Masterclass gelegenheid tot uitleg van de Feminine Glow Producten, Kristallen staven, Yoni Olie, Sacred Plant Olie, etc. Het is mogelijk om na de workshop met enorme korting yoni-eieren aan te schaffen. Er zullen assistentes aanwezig zijn die persoonlijk met je gaan testen wat het beste bij je past. Ook aanverwante producten zoals crystal goddess cervix orgasm massage staven etc. Alles ter bevordering van je Feminine Glow.18274984_1308637735840898_1381571324849517854_n

Wat je kunt verwachten is dat we zaterdag vooral de ‘theorie’ van het thema gaan behandelen van de energetische geheimen van de yoni en het yoni ei, de oefeningen, het delen met elkaar over seksuele beleving, blokkades, schaamtes bespreken, het ontdekken van de edelstenen yoni eieren, betekenis van de edelstenen, en kijken welke bij jou past via kinesiologische test. Ik neem jullie mee via een sjamanistische trance reis met drum, in je binnenwereld om dichter contact te maken met je yoni en baarmoeder. En ook producten zoals de yoni olie gaan we uittesten, en bespreken.
Zondag is voor practise. Met oefeningen zoals ‘spiralen’, zittend op het ei (met kleding aan). Adem is de sleutel tot voelen, daar gaan we mee oefenen, verschillende technieken. Sharings, oefeningen met het ei en bekkenbodemspieren (yoni-yoga), beweging en nog veel meer gaat aan bod komen. We gaan individueel onderzoeken met welke Spiritual Sexual Practise je naar huis kunt gaan.

Als voorwerk zou je alvast kunnen voelen wat je diepste verlangen is mbt zelfconnectie en seks. En wat zou je als tools mee naar huis willen nemen na dit weekend. Naast de training, vormen we met de groep een Sister Support Group en houden we contact via internet. Tussentijdse Skype/bel sessies met Marcia behoren ook tot de mogelijkheid.

PRAKTISCH:
DRIELUIK
9 en 10 september: Sexual Awakening: zelf onderzoek, los komen van patronen en onzekerheden
10 september Familieopstellingen: Seksuele blokkades in de familielijn door gastdocent; Yvonne Weeber !
7 en 8 oktober: Personal Sexual Spiritual Practise, verhogen van je seksuele frequentie
11 en 12 november: Shakti Tantra; The way of the Temple Goddess. Dealing with men and masculine energy

Zaterdag en zondag 11.00-17.00 uur18199564_1308637815840890_2076776204858417630_n
-De lunch is een salade/soep/broodjes. Mocht je allergieën hebben, laat het me aub weten dan kan ik kijken wat ik kan aanpassen. Thee en lekkers is er de hele dag door.
-Tussentijdse skypemeetings, mail- en belcontact, zelf georganiseerde bijeenkomsten met de groep. We blijven in de tussentijd met elkaar verbonden dmv mail of een gesloten facebookgroep
-Loszittende kleding en een dekentje, flesje water, pen en papier
-zaterdag en zondag ben je welkom vanaf 10.30 uur zodat we op tijd kunnen beginnen18199546_1308637769174228_3751265816180441561_n
-Locatie: de praktijk Zeeburg te Amsterdam
-Pijs €466,-
M Sanders NL46INGB0751456446 is je deelname bevestigd. Wil je een factuur, dan graag vooraf melden.
-Maximaal 12 deelneemster. wees er dus snel bij

Deze training is voor vrouwen met interesse (vanuit je professie) in vrouwelijke seksualiteit en het yoni ei. Als je wilt afrekenen met oude patronen die je niet meer dienen en in je kracht wil gaan staan, owning your sexuality. Ook als je zelf al trainingen geeft of een inspiratiebron bent/wilt zijn in je werk met vrouwen.