Introductie

Mijn vuurtje brandt om de kennis en wijsheid van Shakti Tantra door te geven aan vrouwen. We leven in een wereld helaas nog volgens mannelijke standaarden; als je kijkt naar hoe we ons leven leven, in relaties staan, ons liefdesleven beleven, ons werk doen: allemaal nog mannelijk. Met meer Feminine Energy komt de aarde meer in balans en dat is hard nodig. De aarde heeft ons nodig! Woman: get in line with your calling and spread the word of connecting, love, compassion, beauty and grace.

We dragen allemaal die mystieke vrouw in ons die wil ontwaken. Het lichaam reageert en herkent de teachings van de het heilige vrouwelijke principe. We spelen met de elementen in ons vrouw-zijn: Wildheid (aarde), Sensualiteit (water), kracht (vuur), liefde (lucht). Begrijpen en kunnen volgen van vrouwelijke seksuele energie in het lichaam oftewel: Shakti. We geven haar een stem en support door de levensenergie vrijelijk te laten stromen richting extatische en orgastische ervaringen van het vrouw-zijn. Elke cel zal aangewakkerd worden en weer tot leven komen om te gaan staan en stralen. Het reclaimen van je natuurlijke seksualiteit, het helen, ontdekken, experimenteren maar vooral het toe-eigenen. Own your sexual power! In vertrouwen, liefde, schoonheid en zorg voor jezelf en de ander.

Via deze training ga je experimenteren op een veilige manier met de verschillende elementen van vrouwelijkheid en sensualiteit. Je gaat op zoek naar een gezonde manier van seks beleving en vooral hoe je authentiek sensueel kunt zijn. Hoe je weer kunt gaan shinen en andere vrouwen inspireren.
Vrouwen hebben zich vaak een ‘mannelijk schild’ aangemeten om te ‘overleven’ bijvoorbeeld op werk, in relaties etc. De prijs die je betaalt kan hoog zijn: stress, uitputting, seksuele afvlakking, etc.

We willen als vrouw in contact zijn met het bekken. Maar dit gaat niet vanzelf. Je hoeft niet op de ‘juiste minnaar’ te wachten om seksueel te ontwaken. Sterker nog: de perfecte minnaar wordt ingewijd door seksueel ontwaakte vrouwen. De reis begint bij jezelf. Zelf gaan voelen en ontdekken wat jou als vrouw doet stralen, hoe jij je vervuld kunt voelen en jezelf kunt de-conditioneren van oud ‘please’ gedrag en de schaamte voorbij gaan. We zullen veel aandacht besteden aan het seksueel deconditioneren. Voor je eigen vrijheid, personal pleasure, maar vooral ter inspiratie voor andere vrouwen en uiteindelijk om via ‘je lijntje met boven’ te dienen for the benefit of all beings.

Dat de balans mag wederkeren tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Daar is eerst een flinke dosis vrouwelijke energie voor nodig in de wereld zoals: luisteren naar elkaar, empathie, expressie, spelen, verbinding, met iedereen rekening houdend, ongelijkheid opheffen, zachtheid en heelheid, om er maar een paar te noemen.

HOE:
Via Shakti Tantra en de verschillende elementen en chacra’s kom je erachter wat voor prachtige vrouw er in jou verscholen zit, elke aspect van jou als vrouw kan gaan ontwaken. Herkenning en steun van je zuster-tribe om te mogen uitdragen waar jij voor staat in het leven, je waardes leven en bijdragen wat jij komt brengen in jouw unieke vorm voor andere vrouwen. Je gaat je (Feminine) values hervinden in het leven, werk en de liefde. De verbindende kracht van vrouwen is het begin van het herstel van de aarde. In deze training kom je in contact met een kleurrijke groep vrouwen waarin we elkaars kwaliteiten erkennen en integreren. Wanneer een vrouw eenmaal kennis heeft gemaakt met haar vrouwelijke kracht en wijsheid, wordt haar lichaam geheeld, herstelt het onze eigenwaarde en herenigt ons met het heilig vrouwelijke principe. Awaken the Sacred Feminine, for the benefits of all beings.

VOOR WIE:
Als je je vrouwelijkheid tot de next level wil brengen. Als je al met vrouwen werkt en je wil graag ‘bijscholing’ of meer bewustwording op het vlak van seksualiteit en sensualiteit. Vrouwen die ‘de Calling’ voelen en dit willen uitdragen. Women who’s path is to follow the Divine Femine and work with, and inspire women. Who facilitate women into awareness and empowerment.

Je kunt sommige modules afzonderlijk volgen per element. Let wel dat niet elke module gevolgd kan worden zonder een voorgaande module. Bij twijfel (want ik heb veel trainingen gegeven op dit vlak met steeds een andere titel) stuur me een mail en dan volgt een Skype gesprek of de module voor jou geschikt is.
Dit is een video van vorige training, en geeft weer wat je kunt verwachten bij School of Shakti: